Beauty

Urban Decay komt met een Naked palet speciaal voor contouring

We zijn elke keer weer verliefd op de nieuwe producten waar Urban Decay zo nu en dan mee komt, maar nu zijn we écht head over heels, want zoiets als dit ken je nog niet van het luxe make-up merk! Urban Decay heeft namelijk zojuist een contour palet gelanceerd!

UD staat vooral bekend om al de Naked oogschaduwpaletten waar inmiddels al 7 versies van verkrijgbaar zijn op de website, urbandecay.com. Inmiddels hebben ze hun make-up collectie dus uitgebreid en een upgrade gegeven, want binnenkort is er een contour palet verkrijgbaar, genaamd Urban Decay Naked Skin Shapeshifter. 

Het palet heeft twee kanten en is gevuld met wel 10 kleuren. Vijf ervan zijn cream contourkleuren, zoals color corrector, lichte en donkere contour, en de andere vijf zijn poeders, waaronder bronzer en highlighter. Daarnaast komt het palet in twee verschillende tinten, eentje voor de lichtere huid en een voor darker skin.

Het mooie aan dit palet is dat het niet alleen klein en compact is, wat het superhandig maakt om mee te nemen op reis, maar er komt ook nog eens een travel-size Shapeshifter kwast bij. De ene kant is een fluffy fan brush die goed is voor het aanbrengen van de poeders, en de andere kant is een ronde contour kwast, beter voor het werk met de creams.

Wende Zomnir, de Chief Creative Officer van Urban Decay, verteld er alles over in een speciale video. Bekijk hem hieronder!

Deel dit artikel
Back to top