Beauty

A healthy life met de supergezonde Healthbox van deze maand

Yes, de allernieuwste Healthbox is er weer, en wij hebben ‘em! Elke maand zit hij weer bomvol met lekkere en vooral gezonde producten, en deze maand is hij extra gezond. Deze Healthbox is namelijk samengesteld door Juglen Zwaan van ahealthylife.nl, en hij gaat voor het échte gezonde leven. Daar kunnen wij ook wel wat van gebruiken!

Ook de Healthbox van deze maand is weer goed gevuld en zit vol met lekker en bijzonder eten zoals zeewierpasta, heel veel verschillende oliën, vitaminen en nog veel meer producten van hoge kwaliteit. Deze keer is hij namelijk wel meer dan €140 waard en zijn alle producten zorgvuldig gekozen door Juglen Zwaan. Benieuwd wat er allemaal in de box te vinden is? Lees snel verder!

Seamore - Zeewierpasta, €4,95 
Deze zeewierpasta is een perfect alternatief voor tarwepasta en is glutenvrij, biologisch en vegan. Het bevat heel veel vezels, omega 3, jodium, ijzer én vitamine C! Met deze pasta vervang je de koolhydraten voor meer groenten en het is ook nog eens super lekker in je salade. 

King Soba - Boekweit noedels met quinoa, €3,50
Veel mensen eten tegenwoordig veel liever glutenvrij, en dit is, net als de zeewierpasta, een perfecte vervanger daarvoor. Boekweit en quinoa zijn geen granen, maar zaden, wat ervoor zorgt dat het vol zit met meerdere vitaminen B, eiwitten en vezels. 

Royal Green - Extra Virgin kokosolie, €8,95
Dit product is geliefd onder heel veel mensen, omdat het zo veelzijdig is. Je kunt het naast koken ook gebruiken als invet-middeltje, als gezichtscrème en nog voor veel meer. Zo is het ook perfect voor in je haar. Wordt het zijdezacht van. Super handig dus! 

Testa - Algenolie Omega-3 capsules, €7,95
Vroeger haalden de mensen omega-3 uit het eten van vis, maar tegenwoordig eten we dat veel minder. Omega-3 capsules zijn een perfect alternatief voor vegetariërs, want dit is eigenlijk het enige, écht belangrijke vet wat we uit vissen kunnen halen. 

Latzimas - Biologische olijfolie, €6,95 
Deze biologische olijfolie wordt gemaakt door een klein familiebedrijf, die alle trucjes toepast om het zo gezond mogelijk te maken. Deze olie is koudgeperst, zuurstofarm en niet gefilterd, dus de actieve plantenstofjes zitten er gewoon nog in. 

Zechsal - Pure magnesiumspray, €12,95
Veel mensen lopen rond met een tekort aan magnesium, zonder dat ze dit zelf doorhebben. Magnesium zorgt niet alleen voor ontspanning, maar houdt ook het hartritme onder controle en maakt je botten sterker. Deze spray kan je simpelweg op je huid aanbrengen, waarna het op deze manier wordt opgenomen door je lichaam. 

Squalan - Pure Facial Oil, €59,-
Deze bijzondere olie is een en al squaleen, dit stofje is een meervoudig onverzadigde koolwaterstof. Waarschijnlijk zal dit je niet zoveel zeggen, maar deze olie is super voedend voor je huid en bovendien lichaamseigen. Daarnaast verzorgt het je nagels, droge plekjes, droog haar, maar kan je het ook mengen met foundation en werkt het goed als aftersun

Vitals - Spirulina tabletten, €10,-
Spirulina is een groene zoutwateralg en is de laatste tijd super populair geworden als voedingssupplement. In dit potje vind je wel 90 tabletten die volledig bestaan uit spirulina en er zitten dus geen vreemde hulpstoffen in. Deze supplementen bestaat voor wel 70% uit eiwitten en zit dus bomvol proteïnen. 

TeeFee - Kruidenthee met venkel, €3,95
Deze bijzondere thee bevat venkel en groene stevia, wat een dropachtig smaakje geeft en dus natuurlijk gezoet is. Venkel werkt kalmerend voor je spijsvertering en deze thee is dus perfect om te drinken after dinner

Original Superfoods - Curcuma, €2,50 
Net als spirulina is curcuma ook razend populair geworden. Naast dat je met deze specerij je tanden kan witten, is het ook erg goed voor je gezondheid. Curcuma zorgt er bijvoorbeeld voor dat onbekende bacteriën je lichaam niet kunnen binnendringen. Deze poeder kun je toevoegen aan bijvoorbeeld rijst, drankjes of bij het maken van sausjes. 

Breizh Import - Keltisch zeezout, €4,95 
Dit potje bevat een mengsel van Keltisch zeezout en zeewier uit Bretagne. Het heeft een bijzondere, rijke smaak en doordat er zeewier aan toegevoegd is, is de voedingswaarde ook nog eens verhoogd. Zeewier bevat namelijk vezels, chlorofyl, jodium en vitamine B12. 

Ananda Chocolate - Pure chocoladereep, €2,20
Chocola kan ook gezond zijn, dat bewijst Ananda Chocolate maar weer. Deze pure chocola bevat tussen de 70 en 80% aan cacao en maakt het dus lekker en gezond tegelijk. Het bevat veel magnesium en antioxidanten, en één of twee stukjes per dag zijn al goed voor je gezondheid. 

Ralph Moorman - De boodschappencoach, €15,95
In dit kleine gidsje zie je heel snel welke producten je meteen kan meenemen, en welke je beter in de schappen kunt laten liggen. De supermarkt ligt namelijk vol stofjes die je liever niet wilt binnenkrijgen, en zo zijn er sapjes waar bijna geen fruit in zit, fruit met een vreemd laagje eroverheen en light-producten die dikmakend zijn. 

Wil jij ook elke twee maanden verrast worden met een nieuwe Healthbox vol gezonde en fijne producten? Voor €34,95 per box krijg jij hem zonder verzendkosten bij je aan de deur bezorgd! Volgende keer zal hij samengesteld worden door Arie Boomsma, dus wees er snel bij en klik hier om de Healthbox direct te bestellen. 

Deel dit artikel
Back to top