Beauty

Chrissy Teigen lanceert iets met Becca Cosmetics en je wilt het nu hebben

Als je Twitter Queen en hot mama Chrissy Teigen op Snapchat volgt, weet je dat ze graag zoveel mogelijk tijd in de keuken besteed om gerechtjes te maken voor hubby John Legend. Maar nu heeft de celeb iets anders bereid in de keuken en wel in die van haar favoriete make-upmerk: Becca Cosmetics.

Samen met Becca Cosmetics lanceert Chrissy een limited edition product, namelijk een palette voor een prachtig, glimmend gezichtje: The Glow Face Palette. Chrissy deelde het grote nieuws op haar Instagram account. "IT IS OFFICIAL! I'm cooking up something super special with my friends at @BECCAcosmetics, I've been a massive fan of their highlighters for years and I just can't wait for you all to see… it's reeeeally delicious, hope you love it!" Aldus Chrissy.

Op Instagram zagen we ook meerdere plaatjes waarin Chrissy overduidelijk de tijd van haar leven had in het lab van Becca Cosmetics. Ze speelde urenlang met verschillende poedertjes en pigments en het resultaat is het prachtige BECCA x Chrissy Teigen Glow Face Palette. Het bevat de all-time favourite highlighter van Chrissy zelf, en drie nieuwe kleuren die het model zelf heeft gecreëerd. Met twee highlighters, een bronzer en een blush kan je dus zelf dat perfecte sun-kissed huidje creëren!

Het limited edition palette is binnenkort te koop en zal rond de €35 kosten. ‘’Every time i use it, I cannot believe it’s actually mine,’’ zei Chrissy op Instagram. ‘’It’s perfection.’’

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top