Fashion

5 geniale stijllessen die we hebben geleerd van Miroslava Duma

De prachtige Russische Miroslava Duma wordt gezien als een mode-icoon en heeft in de tussentijd een indrukwekkende portfolio opgebouwd. Ze was een lange tijd redacteur bij Harper’s Bazaar Rusland, richtte haar eigen mode en lifestyle magazine op genaamd ‘Buro 24/7’ en staat erg bekend om haar unieke street style outfits. Genoeg redenen om haar stijllessen op een rijtje te zetten.

1. Een zwarte sandaal met hak kan je met alles combineren
Miroslava laat zien dat je met simpele zwarte sandalen je outfit kan rocken. Zowel flared jeans als een leren rokje. Bekijk hieronder het bewijs.

2. Je jas kan een outfit zijn
Soms heb je een geweldig jasje aan, maar weet je dat je het uit moet doen bij een gelegenheid. De brunette denkt daar anders over.


3. Jasje over de schouders dragen staat altijd chique
De 32-jarige draait maar wat graag een jasje 'los' op haar schouders. De Russische schone laat zien dat je hiermee een casual stijl een chique twist kan geven.

4. De kleur van je jas combineren met je schoen
Hoewel dezelfde kleuren combineren in je outfit saai over kan komen, lijkt Miroslava haar outfit altijd te rocken. Dit doet ze door de kleur van haar jas casual terug te laten komen in haar schoenen.

5. Over-the-knee boots staan bij je skinny jeans
Aan het twijfelen of je je awesome over-the-knee boots kunt stylen met een skinny? Miroslava laat zien dat het kan!  
Beeld: Getty

Deel dit artikel
Back to top