Wedding

De mooiste kroontjes en oorbellen voor bij jouw bruidsjurk in plaats van een traditionele sluier

Het trouwseizoen zit er aan te komen en het internet komt weer vol te staan met bridal inspiratie waar we allemaal, zelfs als we single zijn, verlekkerd naar mogen staren. Maar zeker als jouw partner op zijn knieën is gegaan, moet je nu wel hard op zoek zijn naar dé jurk en bijbehorende accessoires.

En wat is er bij een jurk zo belangrijk? Juist, een sluier. Of toch niet? Sluiers zijn al eeuwenlang normaal bij een bruid en eigenlijk zijn ze niet weg te denken bij het beeld van een bruidje. Maar hey, het is 2017 en hoog tijd om eens wat anders te dragen bij je jurk, zoals een kroontje of statement oorbellen. En die zijn toch zo mooi...

Ontwerpster Jennifer Behr maakt al jaren accesoires en dat doet ze vooral op bridal gebied. Jennifer maakt prachtige en unieke statement pieces en zeker deze kroontjes en oorbellen zijn een eye-catcher op je bruiloft. De accesoires laten je eruitzien als een toverfee en het enige wat je nog nodig zult hebben, zijn de perfecte schoenen en een simpele hair-do. We kunnen garanderen dat jouw soon-to-be hubby op de grond valt van verbazing. You will look gorgeous. Het is even sparen, maar dan heb je ook wat en je bruiloft mag wel wat kosten, toch? Shop hier de prachtige kroontjes, oorbellen en al het andere moois wat Jennifer maakt.

Deel dit artikel
Back to top