Beauty

5 beauty geheimen waar Miranda Kerr bij zweert

Als moeder, business woman en topmodel weet Miranda Kerr er altijd goed uit te zien. De ex Victoria’s Secret Angel deelt haar beauty geheimen waar ze bij zweert. Zo krijg je dus een flawless huidje á la Miranda Kerr.

Vroeg naar bed & eerder opstaan
Miranda vindt het heerlijk om op tijd naar bed te gaan. Natuurlijk lukt dit niet altijd. Daarom probeert ze voor het slapengaan te mediteren om helemaal tot rust te komen.

Gebruik een body brush
Voordat Miranda de douche instapt, scrubt ze haar lichaam goed met een droge borstel. Deze methode is goed voor de bloedsomloop en voorkomt cellulitis.

 

Een bericht gedeeld door Miranda (@mirandakerr) op

Gebruik elke dag een cleanser & toner
Volgens Miranda is het gebruiken van een cleanser en toner de basis en heeft het direct effect. De meeste tijd spendeert ze dan ook aan haar cleansing routine. Na het dragen van make-up is het belangrijk om alles er weer goed af te halen. Als je dit niet doet dan kunnen je poriën verstopt raken en ontstaan er onzuiverheden. Maak dus tijd vrij om je huid goed te reinigen in de ochtend en avond.

Moisturize, moisturize, moisturize
Dit hoor je vaak genoeg, maar je gezicht gehydrateerd houden is the key voor een mooie en gezonde huid. Miranda gebruikt de moisturiser van haar eigen lijn Kora Organics, maar vertelt dat pure kokosolie ook goed is voor de huid en haar. You know what to do.

 

💋💋💋

Een bericht gedeeld door Miranda (@mirandakerr) op

Gebruik een gezichtsmasker
Dit hoeft natuurlijk niet elke dag. Door te vaak een gezichtsmasker of scrub te gebruiken kan je je huid beschadigen. Miranda gebruikt één keer in de week een gezichtsmasker om zo haar dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. Het kan zijn dat je met een cleanser je make-up er niet goed af wast en door een masker te gebruiken, kun je de laatste overblijfselen verwijderen.

Beeld: Getty 

Deel dit artikel
Back to top