Beauty

Hier wordt een Hello Kitty café geopend (en de donuts en koekjes zijn ultiem roze geluk)

Hello Kitty fans, laat jullie inner-child maar weer tevoorschijn komen, want er is nu het allereerste, permanente Hello Kitty Café! Jammer genoeg is het niet helemaal naast de deur.

Hij staat in Californië in de Westfield Santa Anita Mall, en het café komt rechtstreeks uit je dromen. Hint: alles is roze

Hello Kitty koffie? Hello Kitty macarons? Cakejes? Roze ijsthee? Alles is er! Afgelopen juli opende er al een Hello Kitty pop-up café in Orange County, en ondanks dat ‘ie super adorable was gaat het pop-up café deze zomer weer weg. Maar nu is er dus een nieuwe in Amerika, en hij blijft! 

Volgens Instagrammers is de rij om je bestelling op te nemen soms wel meer dan een uur lang, maar dit zal hopelijk snel veranderen. Het menu is hetzelfde als die van de pop-up shop en bevat lekkernijen als cake met sprinkles, koekjes, donuts en meer. Helaas zijn er geen zitplekken, maar ondanks dat zijn wij al helemaal verliefd op de foto’s die we voorbij zien komen op social media!

Amerika is misschien een beetje ver reizen om nu even langs te gaan en een roze drankje te bestellen, maar voor die tijd kan je kijken naar alle foto’s en filmpjes die we voor je bij elkaar gezocht hebben. En een tripje Californië is natuurlijk altijd een leuke voor op de bucketlist.

 

Een bericht gedeeld door Gabs (@ghostgabby) op

 

Een bericht gedeeld door Sarah E (@zeffra) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top