Fashion

Fake nipples zijn nu een trend en komen in Cold en Freezing

Het feminisme laat steeds meer en meer van zich zien en vrouwen (en mannen) over de hele wereld laten opnieuw hun stem horen voor gelijke lonen, gelijke behandeling op de werkvloer en het stoppen van sexual harressment. Bij het zijn van een echte feminist komen inmiddels ook de nodige trends en hypes kijken, zoals Free the Nipple. Een initiatief wat nu naar een hoger niveau wordt gebracht door wel een heel gekke trend.

Www.justnipsforall.com kwam namelijk met fake nipples, die je op je eigen tepels kunt plakken om zo de illusie te wekken dat je tepels stijf en hard zijn… juist. De plakkertjes dienen zowel als style item en als statement. Tepels in de fashionwereld zijn niets nieuws, de catwalk is al anti-bra sinds het begin der tijden en Free the Nipple begon al bij Madonna haar feesthoedjes-bh van Jean Paul Gaultier. Zelfs Samantha Jones gebruikte neptepels in Sex and the City. Niks nieuws onder de zon dus!

Waar we al jaren bh’s met beugels dragen, wordt het nu steeds meer geaccepteerd als je dat niet doet en vele feministische vrouwen dragen dan ook als statement helemaal geen bh meer. De tijd van het accentueren van je tepels in plaats van ze te verhullen is daar en Just Nips helpt ons aan een stel stijve tepels. Een beetje gek is het wel, en wat doe je als je eigen tepels óók nog eens reageren op de kou van buiten? Just Nips eigenaresse Molly Borman legt uit wat haar doel is met de tepelplakkertjes.

Molly hoopt dat haar stick-on tepels door iedereen gedragen kunnen worden, van transgenders tot vrouwen met borstkanker en daring it-girls. Ook laat Molly instructies op de verpakking printen die je vertellen hoe je je eigen borsten kunt onderzoeken op knobbeltjes die er niet horen te zitten. Molly wil met de Just Nips een statement maken, en wij denken dat het haar aardig gelukt is!  ‘’Wear them or don't. Do whatever makes you feel best, even if that means keeping them in the back of your underwear drawer for days when your outfit just needs a little extra something. And whether you wear them for fashion or feminism (or a combination of the two), we hope you wear them proudly, chest out, with literally nothing to hide. After all, this might just be one of the easiest acts of female empowerment you could possibly wear’’

De Just Nips zijn verkrijgbaar in twee maten, size Cold en size Freezing. Voor een tientje zijn ze van jou! Klik hier om ze te bestellen.

Beeld: www.justnipsforall.com

Deel dit artikel
Back to top