Fashion

WOW! Dit is de waarde van 1 foto van Beyoncé op Instagram!

Dat je met Instagram geld kan verdienen, is inmiddels bekend. Maar heb jij je ooit afgevraagd wat één van de meest gevolgde personen zoals Beyonce of Selena Gomez verdienen kunnen verdienen aan een gesponsord kiekje op Instagram? Het is in ieder geval bizar veel geld.

Uit een onderzoek van D’Marie Analytics blijkt dat het account van zangeres Beyonce een commerciële waarde heeft van meer dan 1 miljoen! De 35-jarige is de invloedrijkste ster op social media en bereikt meer dan 98,7 miljoen volgers. Queen Bey kan voor een fotootje op haar Instagram dus een bedrag met zes nullen vragen. Ook xx Disney ster Selena Gomez valt daar onder het handjevol celebs met een gigantisch bereik. De zangeres en actrice is dé meest gevolgde persoon op Instagram (meer dan 114 miljoen) en verslaat daarmee zelfs popicoon Beyoncé. Een advertentie op het social media account van Selena Gomez brengt maar liefst een half miljoen in het laatje van de de 24-jarige.

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Hoewel Queen B op de 22e plek staat van de meest gevolgde sterren, blijkt ze toch de helft meer te verdienen dan Selena. Volgens de resultaten van D’Marie Analytics heeft Beyonce meer interactie, clicks en bereik.

Beyonce niet vaak op haar social media kanalen. Maar als je Bey reclame wil laten maken voor je product dan moet je dus met een behoorlijke zak geld aan komen.

Beeld: Getty 

Deel dit artikel
Back to top