Interior

Voor dit bizarre miljoenenbedrag kun jij in de mansion van Tyra Banks wonen

Tyra Banks heeft haar enorme mansion-sized appartement op de markt gezet, en niet voor zomaar een prijsje. De 43-jarige America’s Next Topmodel presentatrice vraagt namelijk wel 17,5 miljoen dollar voor haar stulpje! Dat is omgerekend zo’n 16,4 miljoen euro. 

Daarnaast geeft ze ook nog als tweede optie om het appartement te huren voor 50.000 dollar per maand. Tyra kocht deze enorme mansion van 650 vierkante meter in 2009 voor ‘maar’ iets meer dan 10 miljoen dollar. Het neemt de 22e en 23e verdieping van Riverhouse in beslag en heeft uitzicht over de Hudson River

Natuurlijk heeft Tyra meer huizen (hartstikke logisch), namelijk in California en Los Angeles, maar omdat ze daar meer tijd besteedde verkoopt ze dit appartement, wat te vinden is in New York. Wat je krijgt voor deze hoge prijs? 5 slaapkamers, 5 badkamers, nog 3 aparte damestoiletten en meerdere keukens en eetkamers. Dat is nog lang niet het enige, er zit ook een kleedkamer bij, een haarsalon, een personal gym, en gastenkamers. 

Toen de beauty dit onderdak voor zichzelf kocht, wilde ze het meer als een single-family huisje laten voelen dan een appartement. De woning heeft ook de mogelijkheid om verschillende vleugels van de mansion af te sluiten van de rest. 'New amazing ideas just kept coming and coming to me,' vertelde ze toen het af was.

Het eco-vriendelijke Riverhouse heeft 24 uur per dag personeel rondlopen, iemand die de auto voor je parkeert, een yoga- en fitnessstudio en een zoutwaterzwembad. Wel benieuwd naar de mansion? Bekijk hieronder alle foto’s. 

Beeld: Evan Joseph

Deel dit artikel
Back to top