Wedding

Dit zijn dit jaar de bruids beauty trends volgens Pinterest

Als je heel toevallig ten huwelijk bent gevraagd, al heel lang droomt van een perfecte bruiloft of je vriend wil laten weten dat hij het nu maar eens moet gaan vragen, is Pinterest the place to be. Als je namelijk ergens bridal beauty en fashion inspiratie op kan doen, is het Pinterest wel. Op het platform delen duizenden brides-to-be hun ideeën en deze zet Pinterest jaarlijks in een rapport, om zo te zien welke trends we kunnen verwachten.

Het Pinterest Wedding Report geeft ons elk jaar een kijkje op alle upcoming bruiloft trends en ook dit jaar kunnen we via het platform ontdekken wat we dit trouwseizoen gaan zien. De perfecte jurk is natuurlijk belangrijk, maar haar en beauty is dat net zo. Pinterest verwacht dat deze haar, make-up en skincare trends het heel goed gaan doen dit trouwseizoen.

1. Natuurlijk haar
Steeds meer bruidjes rocken hun natural hair op de grote dag, dus zonder poespas, producten of gekke up-do’s.

2. Berry lipjes
De nude en roodachtige tinten zijn helemaal uit en berry kleuren maken hun comeback, zeker in de wedding scene.

3. Lip maskers
Sinds Emma Stone een selfie plaatste met een lip masker, is het hele internet benieuwd naar wat zo’n maskertje nou eigenlijk doet, zeker brides-to-be.

4. Simpele, shiny up-do’s
Ja, less is more als het om haar gaat dit trouwseizoen en je gaat zeker meer en meer vrouwen zien met een simpel knotje in plaats van een heel kunstwerk in het haar.

5. Roze oogschaduw
Roze oogschaduw was huge bij de Bridal Fashion Week en het is op duizenden Pinterest Wedding boards te zien. Het is romantisch en past ook nog eens perfect bij de berry kleurtjes die je op de lippen gaat zien.

 

Deel dit artikel
Back to top