Fashion

Deze tuttige Blair Waldorf haartrend neemt catwalk en rode loper over

Als er iets opmerkelijks was aan de style van Blair Waldorf, uit de serie Gossip Girl, dan waren het wel de opvallende strikjes en haarbandjes in het haar van de brunette. Deze haartrend blijkt anno 2017 de catwalk en rode loper over te nemen en voorspellen dat dit dé spring/summer rage wordt.

Blair wist haar schooloutfit altijd stylish te combineren en was dan ook vaak te zien met excentrieke hoofdsieraden en versiersels. De tuttige haaraccessoire was zowel op de rode loper -bij Mandy Moore- als op de catwalk vaak te zien. Zo is kort geleden model Emily Ratajkowski gespot in een gele kanten jurk met een prachtige lange vlecht aan een kant opgeschoven. Een simpel zwart strikje werd als elastiekje gebruikt en dat stond verbazingwekkend prachtig. Bekijk hieronder de beelden.

En het blijft niet alleen bij een haar accessoire. Het schoenenmerk Puma lanceerde laatst in samenwerking met zangeres Rihanna, een pastelkleurige collectie met fluweelachtige veters in de vorm van een strik. Met succes! De lijn 'Fenty' is een grote hit en zijn razend snel uitverkocht. De nieuwe ‘strikjes’ trend blijkt nu al ons kikkerlandje over te nemen. 

 

39 pink 💗💗💗💗 #Merysvibe #concours #puma #love

Een bericht dat is gedeeld door @sirine_bt_ op

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top