Fashion

Chrissy Teigen is amper te herkennen met dit jaren ’80 kapsel 

Topmodel Chrissy is niet vies van een nieuwe look, zo passeerden al diverse kapsels en opvallende outfits de revue. Het Sports Illustrated model meet zichzelf opnieuw een nieuwe look aan en je herkent haar bijna niet terug. 

Chrissy verwierf faam toen ze de cover van Sports Illustrated mocht sieren, maar anno 2017 staat de Amerikaanse schone ook bekend om haar zelfspot, hilarische tweets en kookskills. Ook is de 31-jarige vrouw van John Legend in het bezit van prachtige, lange lokken die ze pas geleden inruilde voor een aanzienlijk kortere hairdo.

 

Just creating Spring trends over here w @chrissyteigen 🤓 #MyJobGetsWeird bts @spikelsb thx @thehairshopinc for ur epic Barb wig 😂

Een bericht gedeeld door Celebrity Hairstylist (@jenatkinhair) op


Geen paniek, het is maar een pruik. Celebrity stylist Jen Atkin, die vaak met Chrissy en de Kardashians werkt, postte de Boomerang op Instagram. “Just creating spring trends over here with Chrissy Teigen”, plaatste de stylist op social media. Echter was de jaren ’80 haarlook van korte duur, want even later was het model weer te zien met een volle bos haar. 

Beeld: I Stock

Deel dit artikel
Back to top