Fashion

Dit is de plek waar celebs nu allemaal een tattoo laten zetten

Cara Delevingne en Rihanna werden er als eerste mee gespot. Cara betrad de stoel van haar favoriete tattoeerder voor een enorme leeuw. Dit zorgde voor behoorlijk wat ophef in de modewereld, want kan een model die door ontwerpers wordt gebruikt als een canvas nog wel werken met zo'n enorme tekening op haar lichaam? Het bleek geen probleem, want Karl Lagerfeld gebruikte de nieuwste tattoo van zijn muze in zijn campagnes en de trend was gezet.

Rising star Noah Cyrus is hard op weg naar haar faam, maar er is één ding waarmee ze nog niet aan haar grote zus tipt: Tattoo’s. Waar Miley helemaal onder zit, heeft Noah laatst haar tweede laten zetten, en treed zo in de voetsporen van Cara, Rihanna en Miley.

Wat is dan de plek die zo hot en happening is? Vingers! Celebrity it-girls zijn helemaal fan van tattoo’s op hun vingers en wij kunnen wel zien waarom. Het is de perfecte plek voor een subtiele maar toch zichtbare tattoo. Ook zijn vingertattoo’s een goede manier om jezelf een beetje kennis te laten maken met de wereld van body art zonder dat je gelijk een hele sleeve laat zetten.

Van Miley tot Ariana en Lucy Hale (en de rest van de PLL cast), vinger tattoo’s zijn hot! Kijk verder voor je favoriete celebs die de subtiele trend rocken en houd jezelf vooral niet tegen als je gelijk een afspraak wilt maken bij je dichtsbijzijnde tattoo shop.

 

So fresh and so clean clean 💖👽🍉👀 RAD @laurenwinzer fixed up my ratchtatz

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

 

brian said i look like an alien so i decided it was definitely instagram worthy 🌌

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op

 

My first tattoo!! Lions rule! Thank you so much @bangbangnyc @badgalriri

Een bericht gedeeld door Cara Delevingne (@caradelevingne) op

 

Having 🍃 super power for the homegirl @zoeisabellakravitz 🍂

Een bericht gedeeld door Doctor Woo (@_dr_woo_) op

 

@jonboytattoo

Een bericht gedeeld door Hailey Baldwin (@haileybaldwin) op

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top