Beauty

Deze lippenstift verandert van kleur wanneer je ‘m opdoet

Wat een tijd om te leven! Liefhebbers van lippenstift worden continu verrast met parels van nieuwe kleurtjes en het houdt niet op. Het merk Lipstick Queen brengt namelijk een lippenstift op de markt die van kleur verandert wanneer je hem opdoet. 

Het is niet de eerste keer dat het bekende cosmeticamerk met een bijzondere lippenstift op de proppen komt. Na de ongekende populariteit van hun lippenstift Frog Prince, die van groen naar roze transformeert, roept het merk nu de Mornin’ Sunshine in het leven. Deze lippenstift is geel gekleurd, maar zodra de toet met deze kleur gestift wordt verandert-ie in perzik roze. 

Net als de best-selling Frog Prince, reageert de Mornin’ Sunshine op de pH-waarde van je huid, waardoor een unieke tint wordt gecreëerd. Op dit moment wordt Mornin’ Sunshine helaas alleen verkocht bij de drogisterij Space NK in Amerika. Maar binnenkort kunnen we de lippenstift bemachtigen via de online shop van de retailer, want Space NK verzendt wereldwijd. 

 

When you habitually take accidental photos and videos when using your phone as a mirror. Welcome to #myawkwardlife haha. #frogprincelipstick

Een bericht gedeeld door Elizabeth Martin (@lularoe.elizabethmartin) op

 

Beeld: I Stock

Deel dit artikel
Back to top