Fashion

Yes or no? Ugg komt met fluffy slippers

Uggs. You either love ‘em or hate ‘em. Fashion it-girls zweren wederom bij de warme pantoffel-achtige schoenen en sinds de ‘’ugly shoe trend’’ hoogtijdagen viert, zien we het merk weer opkomen.

Even over die trend. Zelfs op de runway zien we schoenen die we in eerste instantie extreem lelijk zouden vinden, denk maar aan de Crocs van Christopher Kane. Maar hoe vaker we de Crocs en de funky slippers met faux fur zien, hoe leuker we ze beginnen te vinden en zo ook deze nieuwe slippertjes van Ugg. 

Als je de laatste tijd naar je voeten hebt gekeken en hebt gedacht: ‘’Hier mist nog een grote bal roze fluff’’, heb je geluk. Ugg Australia heeft namelijk een nieuwe slipper gelanceerd waarmee je in de zomer gekleurde konijnenstaartjes op je voetjes kan dragen en ze gaan dus helemaal mee in de nieuwe trend.

‘’The Royale’’ is een fuzzy sandaaltje die perfect in het rijtje Fenty Puma, Givenchy en Brother Vellies past. De sandaaltjes zijn limited edition en nu nog verkrijgbaar in drie kleuren. De slippers zijn hier te bestellen voor €130 en ze zijn het kleine rib uit je lijf volledig waard, want jij zal die ultieme it-girl zijn in de zomer! Of de wollen binnenkant die zorgt voor extra isolatie nu wel zo handig is met 25 graden Celsius weten we niet, maar fashionable is het wel.

Beeld: Ugg Australia

Deel dit artikel
Back to top