Beauty

Volgens instagram is dit de nieuwe nageltrend

We vinden het allemaal leuk om van alles op onze nagels te lakken en te plakken en zo een heel kunstwerk te creëren, want op de dag van vandaag is een goede manicure meer dan alleen een kleurtje. En ben jij net als wij ook helemaal into nail art? Goed nieuws! Nu zijn er namelijk geode-nails.

De nagel trends, en nail art kunstwerken, lijken maar niet op te houden. Elke keer wanneer we door Instagram scrollen lijkt er een nieuwe rage gaande. We zagen al van alles voorbij komen dit jaar, van furry nails tot nagels die je doen denken aan een aquarium. En de aller nieuwste hype is nu dus geode nagels! Herinner je je nog dat we schreven over de geode-bruidstaart? Het is precies hetzelfde, maar dan op je nagels.

Bij deze nail art lijkt net alsof er echte kristallen uit je nagels groeien, maar je kan nu ook perfect matchen met je accessoires en sieraden! En of je nou elke dag op kantoor zit te typen of ze gewoon voor een avondje uit wilt, het kan allemaal.

Benieuwd naar deze super stylish trend? Bekijk hieronder de foto's, en we kunnen je vertellen: regel meteen die afspraak bij je nagelstylist.

 

Een bericht gedeeld door Dayna B (@daynie) op

 

Een bericht gedeeld door Dayna B (@daynie) op

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top