Fashion

Dit is de work-out die de zwangere Beyoncé bijna elke dag doet

Beyoncé is zwanger van een tweeling, dat weet iedereen, maar het lijkt erop dat Queen Bey voorlopig nog geen stapje terug doet wat betreft haar sport regiem. Op dit moment is haar work-out, met enorme baby bump, heftiger dan die van ons ooit zal zijn. Ook zonder in verwachting zijn kunnen wij hier niet aan tippen.

Us Weekly liet weten dat Beyoncé bijna elke dag naar SoulCycle gaat. Een les die toevallig ook de favoriete work-out van Michelle Obama schijnt te zijn. Bijna elke dag sneakt Bey samen met manlief Jay Z de zaal binnen nadat de lichten uit gaan. Voor de lichten weer aan gaan zorgen Beyoncé en Jay ervoor dat ze alweer lang en breed vertrokken zijn zodat de kans op gillende fans tot een minimum beperkt blijft.

Het magazine laat ook weten dat Angela Davis Bey’s favoriete instructrice is. Mocht die naam je bekend voorkomen? Dat kan, want Oprah nam de trainster mee op reis tijdens haar ‘The Life You Want Tour” om zo in shape te blijven. SoulCycle is een indoor spinning achtige les en zorgt voor een full body work-out. Zo is er een choreografie gericht op het versterken van de core en maak je tijdens het fietsen ook gebruik van gewichten voor een optimale verbranding. Klinkt intens nietwaar?  

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top