Fashion

Dankzij Karl Lagerfeld kun je elkaar nu Chanel emoji’s sturen

Elkaar berichtjes sturen wordt nu pas écht glamorous, en dat alles dankzij de gloednieuwe Chanel emoji’s. Ja, je leest het goed. Chanel! Sinds Karl Lagerfeld een heuse Chanel-raket lanceerde tijdens zijn afgelopen show, verbaast hij ons nergens meer mee en nu zijn er dankzij onze favoriete ontwerper dus echte Chanel emoji’s! 

En ja, dat over die raket menen we echt. Kijk maar. 


Maar goed, even over die emoji’s. Wil je iemand feliciteren? Dan heb je de Chanel taart. Of het Chanel cadeautje. Of wat dacht je van een Chanel cupcake? Chanel koffie? Wat je Chanel-loving hartje maar begeert, voor iedereen zit er wel een Rouge Coco Gloss Sticker tussen.

En het mooie is, de stickers zijn gewoon gratis (!) te downloaden via de App Store en worden dan direct toegevoegd aan je iMessage stickercollectie. Er is ook wat geschiedenis in verstopt. De vlag is namelijk geïnspireerd door de feministische Spring/Summer 2015 show en het vliegtuig door de airport-themed show, Fall 2016

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de échte emoji’s die niet konden ontbreken, zoals het Chanel logo, een poederdoosje en vijf verschillende kleuren lippenstiften om naar je vriendinnen te sturen. Wil je ze ook hebben? Download ze hier. Happy texting!

Beelden: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top