Fashion

Plussize model Ashley Graham gaat naakt in haar nieuwe campagne

We weten allemaal dat naakt poseren niet altijd de meest positieve aandacht krijgt, maar plussize kledinglijn Lane Bryant doet het goed met model Ashley Graham. Het plussize supermodel trekt de aandacht in de nieuwe campagnefilm waarin designer Prabal Gurung zijn nieuwe collectie met het kledingmerk laat zien.

Als de zwart-wit video, die ook nog eens onbewerkt lijkt, begint zien we een naakte Ashley Graham met de designer achter haar, klaar om haar te stylen. ‘’Dress me’’ zegt ze tegen Gurung en dat is wat hij doet. De video laat de limited edition Prabal Gurung x Lane Bryant capsule collectie zien, bestaande uit 12 kledingstukken. De prijzen van de lijn beginnen bij €35 en gaan niet hoger dan €400. Een designer collectie die ook geschikt is voor mensen die niet hetzelfde verdienen als bijvoorbeeld een Beyoncé, en dat zijn we niet gewend van Prabal Gurung. De designer kleedt namelijk First Ladies, internationale royalties en natuurlijk de nodige hollywood sterren.

De designer is een grote voorstander van het omarmen van elk lichaamstype en in de campagne wordt dan ook gezegd: ‘’inspired by #thisbody’’. We like! ‘’I truly believe that confidence is the key and I continually strive to create clothing that allows women to look and feel their absolute best’’ voegt Prabal er aan toe. ‘’plussize’’ is lang iets negatiefs geweest en het merk wil samen met de designer laten zien dat plussize niet minder mooi is dan een maatje 0.

 

Klik hier om de collectie te shoppen.

Deel dit artikel
Back to top