Beauty

De nieuwste haartrends waar New Yorkse it-girls wild van worden

Het zien van de nieuwste opvallende creaties tijdens New York Fashion Week is altijd weer een modefeest. Hoewel de meeste ogen gericht zijn op de ontwerpen, zijn de make-up- en haarmomenten op de catwalk minstens zo belangrijk. De portemonnee laat het aanschaffen van de prachtige couture creaties helaas niet toe, maar gelukkig geldt dat niet voor de nieuwste haartrends.

Vorig seizoen werden 'natte' lokken op de catwalk geshowd door onder andere Altuzarra en Jason Wu. Voor we het wisten, lieten Shay Mitchell en Taraji P. Henson deze look zien op de rode loper en werd het binnen no-time een populaire hairdo. Hetzelfde geldt voor de rommelige paardenstaart en de sjofele knot. Om niet achter te lopen op de haartrends, hebben we een paar van de populairste haarlooks voor je op een rijtje gezet. 

De speelse pony
Laat geen rechte pony knippen, maar creëer een klein lengteverschil om je pony meer textuur te geven. Deze trend wordt nog leuker, gezien hij geschikt is voor alle soorten haartypen. 


De rechte scheiding
Hoewel we met man en macht een scheiding probeerden te voorkomen wanneer we onze lokken los dragen, mag de scheiding nu zeker weer gezien worden. Met name de middenscheiding is terug van weggeweest. 

 

La Perla show @laperlalingerie

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op


Krullen
En dan geen beach waves, maar het echte werkt. De klassieke krul mag weer gezien worden. Hoe meer krullen hoe beter. 

 

Backstage with these lovely ladies 💜 #NYFW 📸: @_han_k_

Een bericht gedeeld door Valerie Weigmann (@vweigmann) op


I woke up like this
De ik-ben-net-uit-bed-gestapt-look mag weer. Laat je luiheid je gids zijn naar een hip kapsel door de knot, vlecht of staart van de vorige dag niet uit je haar te halen. 

 

5-1-🌸 at #TaoRayWang #ihua #filmbynickyz

Een bericht gedeeld door Nicky Z (@_nickyz) op

Lage staart
Voor deze look hoef je gelukkig geen nieuw kapsel aan te meten of veel moeite te doen. Marc Mena showde de lage staart op de catwalk en sindsdien lijkt dit kapsel weer helemaal populair. 

Beeld: I Stock
Deel dit artikel
Back to top