Fashion

Kourtney Kardashian ligt onder vuur na het plaatsen van déze opvallende foto

De Kardashian-telgen zijn fashionista’s in de dop. Dat de kinderen van de Kardashian-Disick clan het op modegebied nu al goed voor elkaar hebben, moge duidelijk zijn. Zo is de kleine North West nu al in het bezit van een garderobe om u tegen te zeggen, dragen de koters outfits waarvan wij alleen kunnen dromen en mogen de kinderen nu al front row zitten tijdens diverse modeshows. 

Sinds de jaren ’90 trends weer terug zijn van weggeweest, is Kim K. gespot in diverse nineties trends. Zo debuteerde Kim de nagelpiercing en zette ze de lipring weer terug op de mode-agenda. Niet alleen de 36-jarige selfiekoningin is fan van de lipring, maar ook haar 4-jarige nichtje Penelope. 

Gisteren plaatste Kourtney een plaatje van zichzelf en haar dochter op Instagram waarop de peuter te zien is met een heuse lipring. Hoewel het lipaccessoire naar verluidt nep is, vinden de fans van Kourtney het sieraad ongepast voor zo'n jong meisje. “It’s cute but just not right”, schrijft een van haar volgers. “She’s a little girl, why rushing her to grow up by putting on a lip ring?” en “A child shouldn’t have that. Period”, zijn een paar van de ongezouten meningen van haar fans. 

Het is niet de eerste -en vast niet de laatste- keer dat de Kardashians onder vuur liggen. Zo werd Kim meermaals bekritiseert om het feit dat ze echt bont draagt en zou de make-up van Kylie Jenner ervoor zorgen dat mensen hoofdpijn krijgen. 

 

Our Oscar Sunday. Yes, that's a lip ring. Thanks @kimkardashian

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Deel dit artikel
Back to top