Fashion

Beyoncé heeft snapchat en het internet staat op zijn kop

Tegenwoordig kunnen we al onze favoriete celebs niet alleen op Instagram, maar ook op Snapchat volgen. Kim Kardashian, Chrissy teigen en Kylie Jenner zijn maar een paar voorbeelden van Hollywood stars van wie we nu nog meer te weten komen. Wat ze eten, wat ze drinken, wat er gebeurde toen ze de supermarkt uitliepen, via Snapchat krijgen we een volledige kijk in iemands persoonlijke leven, en stiekem vinden we het fantastisch.

Maar er is nog één iemand wie we missen op dit geweldige social media platform: Beyoncé. De al mysterieuze Queen B blijft altijd net dat ene tikje meer ongrijpbaar omdat de zangeres niet te vinden was op de app. Maar nu, *drumroll please*, blijkt Bey zich toch over te hebben gegeven aan de app.

Beyoncé bracht het nieuws subtiel, zoals alleen Bey dat zo goed kan. Ze postte een Instagram foto van haarzelf en dochtertje Blue Ivy tijdens een NBA All-Star wedstrijd. Met een twist, ze gebruikte namelijk de deer filter. De downside alleen is dat de kans dat Bey haar Snapchat naam zal delen met het internet niet heel erg groot is. We zullen het dus maar moeten doen met dit soort kiekjes, en we hopen dat B ons one day zal zegenen met haar Snapchat naam.

 

💕

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

Deel dit artikel
Back to top