Fashion

Het nieuwe project van Whitney Port is bloemig en kleurrijk

The Hills en The City personage Whitney Port heeft zich volledig gewijd aan een nieuw project, maar dit keer is dat niet fashion of boek gerelateerd. De reality-ster heeft nu samen met vriendinnetje en nu collega Laurenne Resnik een online bloemenwinkel: Bloom2Bloom.

Whitney en Laurenne ontmoetten elkaar afgelopen zomer en het klikte gelijk. Laurenne had al jaren de droom om een online bloemen service te beginnen, en haar passie voor planten en bloemen is alleen maar groter geworden over de jaren heen. Toen zij en Whitney erachter kwamen dat ze deze passie met elkaar deelden, konden de twee niet anders doen dan leven te geven aan een lifelong dream en Bloom2Bloom werd geboren.

De webshop is gisteren gelanceerd en de vetplantjes waren binnen no-time uitverkocht. Dit beloofd heel veel goeds voor het opbloeiende merk, dat zich focust op het leveren van kakelverse bloemen die uitsluitend in de VS worden gekweekt. De bloemen, plantjes en boeketten zijn (helaas nog alleen) in heel Noord-Amerika te bestellen.

De look van de shop is schattig, girly en natuurlijk heel bloemig. Op dit moment verkopen Whitney en haar vriendin verschillende vetplanten en boeketten, en wij weten zeker dat de shop zich nog verder zal gaan uitbreiden. De nu bloemenmeisjes leggen hun focus ook op het leuker en interessanter maken van het kopen van bloemen. Ze geven de koper veel meer informatie, zoals de plek waar ze gekweekt zijn en hoe vers de bloemen zijn. 24 tot 48 uur voordat jij je handgemaakte boeket op de deurmat krijgt, worden de bloemen met de hand geplukt op een boerderij in de VS. De boeketten gaan weg voor een somewhat reasonable $45 tot $55. Bij elke aankoop die er wordt gedaan doneert Bloom2Bloom geld aan de stichting Wish Upon a Teen, die met het project Design my Room ervoor zorgen dat kinderen en tieners die vast in het ziekenhuis liggen een meer homey feel krijgen bij hun ziekenhuiskamer. Wij hopen dat het merk snel wereldwijd gaat zodat ook wij deze prachtige boeketjes in huis kunnen zetten.

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top