Fashion

Brooklyn Beckham had geen idee van zijn ouders' faam

Als je beroemde ouders hebt, ligt het gevaar al vroeg op de loer. Paparazzi en media willen niets liever dan een glimps opvangen van de happy family en het kleine telg. Geen wonder dat David en Victoria Beckham gewacht hebben tot zoon Brooklyn 13 jaar was voordat ze hem vertelde dat ze een famous couple waren. Je leest het goed, Brooklyn wist niet van zijn vaders voetbalroem en ook had hij geen weet van het feit dat zijn moeder deel was van een beroemde girlband.

 

Thank you @christianoita @wonderland! So pleased to be on the cover of the Spring 17 issue.

Een bericht gedeeld door bb (@brooklynbeckham) op

''Ain't a boy no more" Brooklyn staat op de voorpagina van ‘Wonderland magazine’ en vertelt het tijdschrift dat hij nooit een idee had van de status van zijn ouders. Hij kwam erachter toen hij bij een voetbalwedstrijd was en opeens zijn vader zag spelen. Shocking. ‘’Ik kijk niet op die manier naar ze, het zijn gewoon mijn ouders’’ aldus Brooklyn.

 

One of my favourite shots from my cover shoot for @wonderland Spring 17 issue. @kentandcurwen

Een bericht gedeeld door bb (@brooklynbeckham) op

Eind dit jaar brengt de 17-jarige fotograaf in spe zij eerste fotografie boek uit. Hij hoopt dat dit boek bewijst dat hij zijn eigen talenten heeft, en dat hij meer is dan de zoon van beroemde ouders.

Beeld: Getty

Deel dit artikel
Back to top