Beauty

Katy Perry lanceert opnieuw een make-up collectie met Covergirl

Katy Perry’s 2017 Grammy’s red carpet look deed ons een beetje denken aan een zeemeermin, en nu weten we ook waarom! Ze combineerde haar outfit met haar aller nieuwste make-up collectie (waarvan ze ook enkele producten droeg tijdens de Grammy’s), in samenwerking met Covergirl. Deze collectie is namelijk ook geïnspireerd door, jawel, zeemeerminnen!

Dit is overigens niet de eerste keer dat Katy haar eigen make-up lijn uitbrengt met Covergirl. Afgelopen zomer stond ze om deze reden ook extra in de spotlight. Ze kwam toen met een collectie die mascara en een hele reeks lippenstiften bevatte, maar deze keer is er meer aan toegevoegd! Een extra mascara, nieuwe kleuren lippenstift en ook eyeliner en highlighter. 

Alle make-up is op dit moment exclusief verkrijgbaar op Walgreens.com, vanaf april in stores en begin mei zal alles ook te koop zijn op Covergirl.com. Niet alleen was de zangeres geïnspireerd door mermaids, maar ook door parelmoer tinten, dit is dan ook goed terug te zien in alle producten. Scroll verder om te zien wat er allemaal te vinden is in de collectie en om direct te shoppen.

There’s the cat eye, and there’s the Katy Kat eye!” De mascara, met superhandig kwastje die je wimpers langer dan ooit maken, is verkrijgbaar in ‘Black’, ‘Very Black’ en ‘Perry Blue’. Een blauwe mascara. Overigens is de zwarte mascara ook verkrijgbaar in waterproof

Covergirl Katy Kat Mascara

De hele rits aan lippenstiften is een perfecte collectie van velvety, soft lipsticks in wel 11 verschillende kleuren. Ze voelen zacht aan op je lippen en zullen niet uitdrogen of droog aanvoelen. De kleuren variëren van paars (‘Cosmo Kitty’) en knalrood (‘Crimson Cat’) tot een schattige lichtroze (‘Pink Paws’) en zelfs zwart (‘Perry Panther’)! 

Covergirl Katy Kat Matte Lipstick

Dit is een nieuw item wat nog niet in haar vorige lijn met Cosmogirl voorkwam: oogpotlood. Het is een dubble-sided potlood met aan de ene kant de liner zelf en aan de andere kant een smudger, voor een zachtere look. Er is keuze uit ‘Purrmaid’ en ‘Kitty Whispurr’, en over een tijdje zullen er nog een matte en glitter zwart bijkomen. 

Covergirl Katy Kat Eye Liner

We zijn nog niet klaar met de lippenstiften! Er zijn niet alleen matte versies, maar ook pearl lipsticks! Voor de échte zeemeermin-vibe zijn er vier parelmoeren kleurtjes, koraalrood (‘REDdy to Pounce’), roze (‘Purrty in Pink’), koraaloranje (‘Apricat’) en zelfs lichtblauw (‘Blue-tiful Kitty’)! 

Covergirl Katy Kat Pearl Lipstick

En, last but not least, de Katy Kat Pearl Shadow + Highlighter. De naam zegt het al. Deze poeder kan je niet alleen gebruiken als oogschaduw, maar ook als highlighter. De formule is zijdezacht en er zit parelpigment in verwerkt, waardoor het een echte parelmoeren finish geeft. 

Katy Kat Pearl Shadow + Highlighter

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top