Fashion

Lady Gaga verovert de 51e Super Bowl Half Time show

We keken er maanden naar uit en vannacht was het eindelijk zover: de Super Bowl. Hoewel het event draait om dé footballfinale is het optreden tijdens de pauze minstens zo belangrijk. Lady Gaga zette een geweldige performance neer tijdens de Super Bowl Half Time show in Houston. 

Gaga weet niet van stoppen en is te zien in de ene na de andere show. Op dit moment is ze al een tijdje helemaal in de ban van de Super Bowl. Ongeveer een jaar geleden zong ze nog het volkslied als aankondiging voor de finale en vannacht verraste ze ons opnieuw met een spectaculair optreden. 

Mother Monster startte haar show met het zingen van God Bless America, door vervolgens van het dak te bungeejumpen. Daarna zong ze hits als Pokerface, Paparazzi, Telephone, Bad Romance, Born This Way en van haar nieuwste album Joanne bracht ze het nummer Million Reasons ten gehoren. De lichtshow van het publiek om haar podium heen, tussendoor een outfit change en het oneindige vuurwerk als afsluiter maakte het optreden sensationeel. 

Fans en media speculeerden dat Beyoncé als gastartiest zou optreden, maar deze geruchten waren jammer genoeg niet waar, want hoe cool zou het zijn als Queen B ook nog even langs kwam! Bey trad vorig jaar wel op tijdens de Super Bowl, met als voorgangers grote artiesten als Coldplay, Katy Perry, Madonna en The Rolling Stones. 

Bekijk hier de video van het optreden en helemaal onderaan nog meer beelden!

Niet alleen wist Lady Gaga ons te vermaken met een geweldig optreden, ze heeft ook heel goed nieuws. Na haar show kondigde de zangeres een wereldtour aan! Door middel van een opvallende, neon-kleurige tourposter liet ze op alle social media weten dat het tijd is om je spaarpot leeg te schudden. Ze zal 3 oktober in de Ziggo Dome staan en maandag 13 februari is de voorverkoop al! Kan je nu al niet wachten en wil je er ook bij zijn? Koop je tickets hier

Bekijk hieronder de tourposter en scroll nog verder om foto's van de Half Time show te zien!


Beeld: ladygaga.com

Deel dit artikel
Back to top