Fashion

Beyoncé doet het voor: zo is de aankondiging van je zwangerschap glamorous en stijlvol

Beyoncé liet gisteravond ons mond al wijd openvallen door een pregnancy anouncement te maken inclusief betoverend mooie foto, maar nu trakteert ze ons met nóg meer foto’s. En we can’t get enough of it!

Gisteravond was de hele wereld even in shock. Niet alleen door dit mooie nieuws, maar ook door de nog tien keer mooiere foto, die bovendien het record heeft verbroken van most liked foto’s op Instagram. Ze heeft hiermee Selena Gomez van de troon gestoten met haar Coca Cola reclamefoto. 

Door het dragen van een roze beha en blue panties speculeren haar fans dat het een jongetje én een meisje zullen worden. Wij wachten vol verwachting af.

 

when your lyrics are on the bottle 😛 #ad

Een foto die is geplaatst door Selena Gomez (@selenagomez) op

Inmiddels heeft Queen B meer foto’s met het internet gedeeld. Niet één of twee, maar een hele serie! Haar website, beyonce.com, staat letterlijk bomvol met foto’s van Bey en haar baby bump. Bij de serie foto’s is “I have three hearts” te lezen, wat verwijst naar haar en de tweeling die Beyoncé verwacht. De fotoserie bevat niet enkel foto’s van haar zwangerschap, maar ook nog een inside look in haar leven, zoals van de bruiloft en andere speciale momenten met Jay Z en Blue Ivy. Ondanks dat zijn wij natuurlijk het meest verzot op de pregnancy pics

Beelden: Beyonce 
www.beyonce.com 

 

 

Deel dit artikel
Back to top