Fashion

De tepelpiercing van Bella Hadid en de lipring van Kim Kardashian: deze celebs maken punk weer cool!

Ah, de nineties. Hét tijdperk van ringetjes door de lip, septum piercings en glimmertjes in de navel. Hoewel deze accessoires anno nu plaats hebben gemaakt voor kleine tattoos, zijn de piercings hun weg naar de top weer aan het vinden. Celebrities als Kim Kardashian West en Chloë Moretz brengen de negentiger jaren weer helemaal terug.

De accessoires zijn edgier dan ooit en de throwback vibes naar het grunge tijdperk zijn groot. Wij hebben al veel van deze punk piercings gezien bij onze favoriete celebs en hebben deze voor jou op een rijtje gezet. Maar pas op, je zal achteraf zelf ook geneigd zijn om jezelf de pierced treatment te geven en je te wagen aan een helix-, neus-, wenkbrauw- of tepelpiercing.

Kim Kardashian West
Op het Kardashian-Jenner Kerstfeest verscheen Kim met een faux lippiercing. Misschien wat heftig voor Miss West, maar ze krijgt het toch voor elkaar om dit punky ringetje chique te stylen.

 

Chloë Grace Moretz
Chloë plaatste deze oudere foto op haar Instagramaccount, waar ze een fake septum ringetje in haar neus draagt. Hoe ze een nepringetje door haar neus krijgt vragen wij ons ook af, maar nog benieuwder zijn we naar hoe punk-rock wij eruit zouden zien als we hetzelfde zouden doen. 

 

@catielaffoon

Een foto die is geplaatst door Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) op

 

Kendall Jenner
Dat Kendall haar tepel had laten piercen ging al een tijdje rond op het internet, dus toen ze dit toegaf op haar Snapchataccount was niemand verbaasd. Nu heeft Kenny er geen problemen mee om dit sieraad aan de wereld te laten zien, zelfs niet op de catwalk.

 

😜 @490tx

Een foto die is geplaatst door Kendall (@kendalljenner) op

 

Bella Hadid
Ook Bella is niet preuts over haar pierced nip, zoals je hier ziet bij haar shoot voor Paper Magazine. 

 

@bellahadid wearing Marc Jacobs Resort '17 by @nicolasmoore and @karlie.floss for @papermagazine 💎 #MJRE17

Een foto die is geplaatst door Marc Jacobs (@marcjacobs) op

 

Ashley Benson
De Pretty Little Liars-ster gaat helemaal mee met de nieuwe trend en waagt het op een zilvere septumring. Looking good, Benzo.

 

Tomorrow's Monday 😩

Een foto die is geplaatst door Ashley Benson (@itsashbenzo) op


FKA Twigs
De Briste zangeres is dol op de septumring en pronkt daarom al jaren met dit neusaccessoire.

 

Zoë Kravitz
Er is niks faux aan de piercing die de neus van de actrice siert. Zoë Kravitz weet dit accessoire altijd weer stylish te combineren met haar andere sieraden. 

 

Räd jëwëlż • thank you so much ! @dylanlex • @lzzjrdm • @rackkandruin_ !! ❤️❤️❤️

Een foto die is geplaatst door Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) op

Beeld thumb: Getty

Deel dit artikel
Back to top