Beauty

Hailey Baldwin en Taylor Hill zijn de nieuwe gezichten van dit beautymerk

Hailey Baldwin en Taylor Hill starten het nieuwe jaar goed. De twee zijn allebei pas 20 jaar oud, maar nu al gescout voor een supercool project! Ze zijn namelijk gekozen als de nieuwe gezichten voor L’oreal Professionnel, het hair care merk van L’oreal Paris. L’oreal Pro maakte het grote nieuws bekend via onder anderen Instagram. 

Hailey en Taylor hebben in het verleden al vaker model gestaan voor grote make-up merken, zoals bijvoorbeeld Lancôme en Models Co., maar dit is hun allereerste grote stap in de hair care world. Dat de blondine en het Victoria’s Secret model zijn verkozen tot de nieuwe gezichten snappen wij best, wij kunnen onze ogen maar niet van dat glowing, glossy haar af houden… 

De twee modellen lieten allebei al snel via Instagram hun excitement weten. 

Hailey zal een echte muze zijn voor L’oreal, liet het merk zelf weten. Ze zal helpen met het lanceren van wel 24 (!) nieuwe kleuren voor de INOA lijn. Ondertussen zal Victoria's Secret model Taylor voorop staan als het gaat om de Série Expert hair care range en de Majirel Color Correction campagne. 

L’oreal maakte het nieuws extra groot door een stoere, sexy reveal video te delen waar onze hartjes allemaal wat sneller van gaan kloppen… Scroll nog iets verder om de campagne foto’s in het groot te zien!

Beeld: L'oreal Professionnal Paris Campagne beelden

Deel dit artikel
Back to top