Fashion

Deze H&M video laat zien hoe makkelijk je kleding kunt doneren

De grote modeketen Hennes & Maurits brengt een duidelijke boodschap over met de video ‘Bring It’. Namelijk hoe ontzettend makkelijk het is om fashion een stukje duurzamer te maken en tegelijkertijd een goed doel te steunen.

Het enige dat je hoeft te doen om een steentje bij te dragen aan dit project, is om de kleding die je niet meer draagt, nooit gedragen hebt, niet meer past of totaal niet meer overeenkomt met je smaak, niet weg te gooien maar naar de H&M te brengen. Want hoe zonde is het dat al die ongewenste kleding op een puinhoop of zelfs in de vuilnisbak eindigt? Het is tijd voor een grote garderobe schoonmaak en dit keer echt!

En het maakt niet uit van welk merk of welke winkel je kledingstukken komen, H&M’s Garment Collecting kan overal wel wat mee. Het is ook niet zo dat de keten er vandoor gaat met jouw aankoopprijs. De items worden stuk voor stuk gerecycled en uitbesteed aan de H&M Foundation, die het vervolgens weer in onderzoeken naar recycling en projecten voor gelijkheid stoppen. Zo zijn ze er in het Verenigd Koninkrijk al in geslaagd om een heleboel jonge daklozen te helpen. Dus... No excuses! 

Beeld thumb: Youtube

Deel dit artikel
Back to top