Beauty

Dankzij Diors nieuwe producten heb jij straks een zomerse healthy glow

Een healthy glow en een gezonde, stralende huid. Dat is de look die we volgens Dior aankomende lente en zomer kunnen verwachten. 

Gezond, bewust en milieuvriendelijk. Dat is de gedachte achter Diors Life lijn. De producten bevatten dan ook zo min mogelijk overbodige ingrediënten en de verpakkingen hebben een ecologisch design zodat deze zo min mogelijk het milieu vervuilen. De Life lijn is een van fijnste creaties van Dior en gelukkig voor ons wordt de collectie uitgebreid met een paar hele fijne producten.
Het luchtige sorbet duo bestaat uit de water essence en de fresh hydration sorbet crème. Beide producten hydrateren de huid en zorgen ervoor dat je er fris en fruitig uitziet. De sorbet crème is een licht smeerseltje dat een verfrissend effect op de huid heeft. Het product heeft een lichtblauwe kleur, maar zodra deze opgesmeerd wordt is hier niks meer van terug te zien. De essence heeft een dunne formule waardoor deze een stuk sneller in de huid trekt dan de bijbehorende crème. Beide items bevatten malve-extract en haberleablad wat terug te vinden is in de zachte geur.
Dior beschrijft haar extra plump smooth balm mask als een superfood cocktail alleen dan voor de huid. Het masker bevat verzorgende bestanddelen zoals wehmouthdennenolie en diverse botanische ingrediënten. De crème, die licht aanvoelt op de huid, hoeft slechts drie minuten in te trekken. Hierna kan het overtollige product gewoon met een watje verwijderd worden. Dit masker is goed geschikt voor dames die net dat beetje extra volume kunnen gebruiken, want na gebruik van dit product ziet je huid er zichtbaar steviger uit.
Het verwijderen van je make-up doe je in no-time dankzij de oil-to-milk make-up removing cleanser. Breng een beetje cleanser aan op je droge gezicht en masseer deze vervolgens met natte vingertoppen in de huid. Door het water verandert de olie in een melkachtige substantie die zacht aanvoelt op de huid. Nadat je het product goed hebt ingemasseerd kun de cleanser zo eraf spoelen met wat water en blijf je achter met een zijdezachte huid.

Deel dit artikel
Back to top