Fashion

Je inner Carrie Bradshaw wordt wild van deze Manolo Blahnik bruidsschoenencollectie

Nadat Carrie Bradshaw in een paar Manolo Blahniks trouwde, waren er vele vrouwen die haar volgden. Toch kwam het merk nooit met een echte bruidscollectie, tot nu! 

De Married in Manolo-capsule is het antwoord van mister Blahnik op de grote vraag naar bruidsschoenen van het merk. De schoenenontwerper komt met veertien verschillende pareltjes die beschikbaar zijn in een koninklijk blauwe, een maagdelijk witte of een zachtblauwe tint. De traditie van 'something blue' is dan ook geen probleem met deze selectie.

Naast schoenen voor de bruid zelf bevat de collectie ook schoenen voor haar moeder en brogues voor de bruidegom. “Now that we can also offer a great selection for the groom, there is something for the whole wedding party. We have also extended our his and hers shoe concept into the collection, so we can also look after his and his and hers and hers — that was important to us", ligt Manolo toe. 

Aan de vrouwen die net wat anders willen, heeft de Spaanse schoenenontwerper trouwens ook gedacht. Bij Burlington in Engeland is een speciale Manolo Blahnik VIP room ingericht waar het mogelijk is om een afspraak te maken om een paar Manolo's naar jouw stijl te customizen. Very Carrie Bradshaw als je het ons vraagt.

De Married in Manolo-collectie is vanaf 14 februari beschikbaar via de online webshop en bij Burlington. Bekijk de mooiste exemplaren alvast hieronder. 

Beeld: Manolo Blahnik, iStock

 

Deel dit artikel
Back to top