News

WhatsApp komt binnenkort met déze geweldige optie!

Het overkomt ons allemaal weleens. Je bent even afgeleid waardoor je per ongeluk een gênant berichtje naar je baas of je familie stuurt. Als het aan WhatsApp ligt zijn dit soort beschamende taferelen straks verleden tijd.

De WhatsApp ontwikkelaars zijn hard aan het werk met het ontwikkelen van een 'unsend' button. Deze zou het mogelijk maken om verstuurde berichten te verwijderen voordat de ontvanger deze heeft gezien. Wanneer je een bericht verstuurd hebt en dit ongedaan wilt maken, hoef je alleen maar het berichtje ingedrukt te houden en vervolgens op de 'Revoke' knop te drukken om deze te verwijderen.

Naast het terugtrekken van verzonden berichten bestaat straks wellicht ook de mogelijkheid om verstuurde berichten aan te passen. WhatsApp is al sinds december met deze functie in de weer, maar het is nog maar de vraag of deze ook daadwerkelijk gelanceerd wordt.

De 'unsend' button wordt in ieder geval in de BETA-versie van de volgende update getest en wij denken daarom dat het niet heel lang meer duurt voordat we gebruik kunnen maken van de nieuwe functie. Fingers crossed!

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top