Interior

Deze items van Ikea zien er alles behalve Ikea uit!

Van Zweeds no-nonsense naar kleurrijk en industrieel. Ikea komt dit voorjaar met twee gloednieuwe collecties, namelijk PS 2017 en Spridd. Het is totaal niet wat we gewend zijn, but we like it!

“Een collectie voor de vrije geest, en eentje voor moderne nomaden.” Dit is hoe de Zweedse meubelgigant de collecties zelf beschrijft en daar zijn wij het zeker mee eens. De PS collectie is industrieel en retro. Spridd is nóg kleurrijker en doet ons erg denken aan de Popart stijl. 

PS 2017 bevat meer dan 50 nieuwe items en is ontworpen door wel 17 verschillende ontwerpers van over de hele wereld. Spridd daarentegen, is een limited edition lijn en ontworpen door Britse modeontwerper Kit Neale, een man die van felle kleuren houdt en zich laat inspireren door muziekfestivals. 

Hieronder kun je alvast een aantal sneak peeks bekijken. Enthousiast na het zien van de foto’s? Op ikea.com is alles alvast te zien, dus begin maar met het maken van dat verlanglijstje! Vanaf februari zijn alle meubels en producten verkrijgbaar.  

Beeld: Ikea

Deel dit artikel
Back to top