Fashion

Dit gaat Kendall Jenner na haar modellencarrière doen en het is een hele switch

Kendall Jenner heeft inmiddels al twee Victoria’s Secret shows mee mogen lopen en is bekend bij de grootste modemerken. Maar naast een perfect lichaam en een knap koppie, blijkt ze ook nog een ander talent te hebben. 

De 21-jarige liet op het Harper’s Bazaar Most Fashionable Women event weten dat ze het niet alleen leuk vindt om te poseren maar ook om aan de hele andere kant van de camera te staan. “Photography is just something I like to do that I’m pursuing, I guess.”  En dat is niet zomaar ontstaan. Vorig jaar schoot Kendall al een paar prachtige plaatjes van de 15-jarige Kaia Gerber voor het Britse magazine LOVE en ook dit jaar slaan ze de handen ineen en maakt Kendall een paar mooie kiekjes van de brunette voor de spring summer 2017 editie van het magazine. Daarnaast schiet Kendall nog een zonnig close-up portret van de 17-jarige Arianna Sing-Hicks.

Geen zorgen voor de Kendall fans, ze is nog lang niet van plan om haar modellencarrière te beëindigen. Maar dat we meer van haar kunnen verwachten op het gebied van fotografie is dus wel duidelijk. Bekijk hieronder de creaties van het model. Good luck, Kendall!

 

@thelovemagazine by @kendalljenner out today #LOVEME17

Een foto die is geplaatst door Kaia (@kaiagerber) op


Beeld: Kendall Jenner for LOVE Magazine

Deel dit artikel
Back to top