Beauty

Dit is Kendall en Kylie Jenner’s dagelijkse skincare routine 

De Jenner zusjes staan bekend om hun perfecte lichaam én gladde huid, maar dat is niet altijd zo geweest. Dit is de dagelijkse routine waarmee we zo'n stralend gezicht kunnen creëren. 

Voornamelijk Kendall Jenner heeft veel problemen gehad met acne, maar ook haar zus Kylie kwam regelmatig bij de dermatoloog. En nu post Dr. Christie Kidd, de dermatoloog van de zusjes, onder andere video’s in Kylie’s app om vrouwen met soortgelijke huidproblemen te helpen. Kylie is er in ieder geval ontzettend blij mee, liet ze op Instagram weten. “OK guys my amazing life-changing dermatologist is going to start giving skincare tips on my app!! The first video is up right now!!”

Volgens Dr. Christie is het heel belangrijk om de dag, nadat je je gezicht hebt gewassen, te beginnen met ‘sunblock’. Dit is het product dat je gezicht zal beschermen, wat je ook gaat doen. Vervolgens gebruik je een lichte moisturizer en absoluut geen moisturizer met pigment, want dat kan de kans op acne alleen maar vergroten. Nu kun je je gezicht voorzien van een laagje make-up!

's Avonds haal je je make-up er weer af, was je je gezicht met een deep cleanser om de dode huidcellen en vettigheid te verwijderen. Breng je een licht serum aan en na dat serum gebruik je een night moisturizer, gevolgd door een oogcreme en een lippenbalsem. We zijn benieuwd, Christie.

 

Moi is amazing @490tx

Een foto die is geplaatst door Kendall (@kendalljenner) op

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top