Fashion

Aanstaande papa Bradley Cooper is nerveus tijdens de zwangerschap van Irina Shayk

Victoria’s Secret Angel Irina Shayk liep afgelopen december nog in beeldschone setjes over de catwalk van de grootste lingerieshow van de wereld, maar nu kan ze niet meer om haar babybuikje heen. En vriendlief Bradley Cooper is nogal nerveus…

Irina Shayk en Bradley Cooper verwachten hun eerste kindje in mei en volgens een bron dichtbij is de acteur helemaal klaar om vader te worden. “Bradley has been there for her and is loving seeing the baby grow inside her. They share those moments when the baby kicks and they can’t wait!” Zo brengt Bradley zijn geliefde elk doktersbezoekje zelf weg en is hij elke keer weer ontzettend nerveus om de baby op de echo's te zien. Hoe lief klinkt dat!

Het stel schijnt het geslacht van de baby inmiddels al te weten, maar dat houden ze voorlopig nog geheim. En we vragen ons ook af of we een bruiloft kunnen verwachten, aangezien Irina later in december werd gespot met een prachtig exemplaar om haar ringvinger wat heel goed een verlovingsring zou kunnen zijn... Het is dus nog even afwachten, maar voor nu: we wish them all the best!

 

That baby Boy/Girl is gonna be so gorgeous!👶❤️😍 #BradleyCooper #IrinaShayk

Een foto die is geplaatst door Bradley Cooper (@bradleycooper_original) op


Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top