Fashion

De Jennifer Lopez X Giuseppe Zanotti collectie is vanaf nu hier beschikbaar

Nadat Jenny from the block op de cover van Harper's Bazaar verscheen met een paar laarzen van de Jennifer Lopez X Giuseppe Zanotti collectie konden we haast niet meer wachten tot de lijn gelanceerd werd. 

Deze week was het zover: het resultaat van de J.Lo X Zanotti samenwerking ligt eindelijk in de online schappen van Nordstrom. De collectie bestaat uit vijf verschillende hakken voorzien van Swarovski kristallen en een slangenleren print. Dat dit materiaal aardig wat kost blijkt maar weer uit het prijskaartje. Voor een paar Jennifer Lopez X Giuseppe Zanotti schoenen betaal je tussen de 795,- en de 1995,- dollar.

Jennifer laat in ieder geval weten dat ze ontzettend blij is met de samenwerking. “The collection Giuseppe and I have created is everything you would expect from the both of us – bad ass high heels with shapes that are fierce and of course, have some sparkle!”

Voor Giuseppe was het uitbrengen van een volledige collectie met een celebrity een primeur. De ontwerper was voorheen wel al samenwerkingen aangegaan met onder andere Beyonce, maar hierbij bleef het altijd bij het ontwerpen van één paar schoenen.

Beeld: Giuseppe Zanotti

Deel dit artikel
Back to top