Fashion

Paris Jackson doet eindelijk een boekje open over haar vader Michael aan Rolling Stone Magazine

Ze is de nieuwste it-girl maar toen Paris Jackson slechts elf jaar oud was, overleed haar vader Michael Jackson aan een hartstilstand. Zeven jaar later vertelt de nu 18-jarige Paris eindelijk aan magazine Rolling Stone over de dood van het popicoon en haar theorie erachter is behoorlijk vreemd.

Volgens Paris zou de dood van haar vader onderdeel zijn van één groot complottheorie. Het popicoon zou zijn dood daarom ook al hebben zien aankomen. 'He would drop hints about people being out to get him. And at some point he was like, 'They're gonna kill me one day' vertelt de 18-jarige in een interview met Rolling Stone Magazine.

Maar de dood van het popicoon was niet het enige heftige onderwerp waarover Paris een boekje opendeed. Zo vertelde ze ook het over het hebben van een depressie en de zelfmoordpogingen die daarop volgden. Gelukkig gaat het ondertussen hartstikke goed met de 18-jarige. Zo is ze sinds kort de nieuwste muze van Karl Lagerfeld en schittert ze in de nieuwste campagne van Chanel. Ook is ze tijdens de fashion week in Parijs uitgeroepen tot de nieuwste it-girl van het moment. We zullen dus nog veel gaan horen van deze blondine.Beeld: Rolling Stone Magazine

Deel dit artikel
Back to top