Fashion

Miranda vertelt eindelijk de waarheid achter de seksscenes uit Sex and the City

In de zes seizoenen van Sex and the City zat voor elke vrouw wel een herkenbaar moment als het aankomt op daten en vrijpartijen. De serie wist bepaalde situaties spot on neer te zetten, maar verklapte nooit hoe ze aan de herkenbare situaties kwamen. Tot nu.

In een recent interview heeft Cynthia Nixon a.k.a. Miranda eindelijk een boekje opengedaan over de herkenbaarheid van de dates. Wat blijkt? Echt alle seks- en datescenes uit de serie zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen van medewerkers en mensen die dicht bij hen staan.  

De schrijvers van de show wilden de scenes zo realistisch mogelijk maken en besloten daarom ook een speciale regel in te voeren. "They had a rule in the writing that nothing can be written that didn't literally happen to someone in the writer's room or someone they knew first hand." Aldus Cynthia.

Dit betekent dus dat ook die gênante situatie waarin Samantha naakt in de brandweerkazerne achterblijft daadwerkelijk iemand is overkomen. That poor girl! Wij hopen een aantal van deze scenes in ieder geval nooit mee te maken.

via GIPHY

Deel dit artikel
Back to top