Fashion

Dit zijn de merken die je tweedehands het meeste geld opleveren

Iedereen heeft weleens eens miskoop gedaan op kledinggebied. Vaak gooi je het item weg of doneer je het. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon proberen om het kledingstuk in kwestie te verkopen.

Jouw miskoop kan je nog behoorlijk wat geld opleveren. Er zijn namelijk merken die het hartstikke goed doen op de resale market. Wanneer je een van onderstaande merken verkoopt ben je verzekerd van een lekker extraatje zakgeld.

Uggs
De Ugg is en blijft een van de populairdere schoensoorten. Het zal je dan ook vast niet verbazen dat een paar Classic Uggs in goede staat jou al snel €50,- of meer kan opleveren. Zorg er wel nog even voor dat je de Uggs nog snel een schoonmaakbeurt geeft voor verkoop. De kans is namelijk groot dat je er dan meer voor krijgt.

Nike
Wanneer je goed voor je Nike’s gezorgd hebt, kun je zeker de helft van de nieuwprijs ervoor terug krijgen. Hoe populairder het paar dat je verkoopt is, hoe meer je ervoor kunt krijgen. Op het moment kunnen vooral de zwart/witte exemplaren jou aardig wat geld opleveren.

Louis Vuitton
Zolang je Louis Vuitton tas nog niet uit elkaar valt van ellende levert die je nog behoorlijk wat geld op. Een klassiek zwart exemplaar zonder het opvallende logo over de hele tas heen is op het moment het populairst op de resale market.

Michael Kors
De tassen van Michael Kors zijn op het moment zo populair omdat ze voor een designertas redelijk betaalbaar zijn. Wanneer je jouw MK-tas in goede staat verkoopt kun je er maximaal de helft van de nieuwprijs voor krijgen. Is jouw tas al in een wat mindere staat? Reken dan op maximaal 10 procent van de nieuwwaarde.

Rebecca Minkoff
De schattige tasjes van Rebecca Minkoff leveren jou tweedehands met een beetje geluk zo'n €100,- op. De meest populaire modellen op het moment zijn de Mini M.A.C.'s en de Zip Moto. Dus mocht je een van deze modellen ongebruikt in de kast hebben liggen, loont het zeker om deze te koop te zetten. 
Beeld: iStock

Deel dit artikel
Back to top