Beauty

Make-up tips van Rosie Huntington-Whiteley en haar make-up artist

Als iemand weet hoe ze haar make-up moet doen dan is het wel Rosie Huntington-Whiteley. Niet zo heel gek aangezien het topmodel over de jaren heen aardig wat tips van make-up artists heeft opgepikt. 

Samen met make-up artist Lisa Eldridge heeft Rosie een get ready with me video opgenomen waarin beide dames een aantal beauty tips van make-up artists delen. Wij hebben de beste tips voor jou op een rijtje gezet.

Breng blush niet alleen op je wangen aan
Het aanbrengen van een beetje blush op je wenkbrauwbot kan ervoor zorgen dat je een frissere en meer open blik hebt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je look echt bij elkaar komt.

Gebruik je foundationkwast niet alleen voor je basis
Om je rouge er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien kun je het best een cremeblush aanbrengen en blenden met je foundationkwast. De overgebleven foundation in de kwast zorgt er namelijk voor dat de blush wat zachter van kleur wordt en makkelijker in de huid blend.

Breng altijd een lipliner aan
Ook als je een keer geen lipstick draagt is het slim om alsnog een lipliner te gebruiken. Een liner in de kleur van je lippen zorgt ervoor dat de vorm van je lippen beter uitkomt wordt waardoor ze weer groter lijken.

Gebruik tissues 
Wanneer je oogschaduw na de basis aanbrengt is het mogelijk dat er wat poeder op de huid terechtkomt. Om dit te voorkomen kun je een tissue tegen de huid onder het oog aanduwen. De tissue vangt zo de fall-out op en zorgt ervoor dat je foundation niet verpest kan worden.

Bekijk de hele get ready with me video hieronder.
 

Deel dit artikel
Back to top