Winnen

WIN: 3x2 kaartjes voor Fifty Shades Darker + boek en dvd

De dag dat we eindelijk Fifty Shades Darker kunnen zien, komt steeds dichterbij! Vanaf 9 februari verschijnt de sensuele film op het witte doek en kom je er eindelijk achter wat voor spannends er allemaal gaat gebeuren.

In Fifty Shades Darker keren Jamie Dornan en Dakota Johnson terug als Christian Grey en Anastasia Steele. In de film is te zien hoe Christian Ana probeert over te halen om terug te komen in zijn leven, maar Ana eist een andere regeling voordat ze de knappe miljonair weer een kans geeft. Terwijl de twee werken aan hun relatie, duikt er een onheilspellende vrouw uit Christians verleden op.

Om te vieren dat we de meest wellustige film van het jaar bijna kunnen bekijken, kun je een paar leuke prijzen winnen. Wij mogen namelijk 3x2 filmtickets, 3x de dvd Fifty Shades of Grey en 3x de filmeditie van het boek Vijftig Tinten Donkerder verloten. Wil je kans maken op een van deze prijzen? Klik dan onder de foto's op de like, share en win button en laat ons weten met wie jij naar deze film wilt. De actie loopt tot en met woensdag 1 februari 12:00 uur. We nemen die dag ook meteen contact met je op, dus houd je mailbox in de gaten!

Grijp je net naast de prijs? Dan kun je makkelijk kaartjes bestellen via deze link. Wil je meer weten over de film of snel kaartjes bemachtigen voor de Ladies Night op 8 februari? Klink dan gauw hier!


 

Deel dit artikel
Back to top