Winnen

7x de leukste tips voor een onvergetelijke party

Waar blijft de tijd? Wij zijn nog aan het bijkomen van Kerst en Oud & Nieuw, maar toch willen we het feestgevoel zo aan het begin van het nieuwe jaar nog niet loslaten. Viel je Oud & Nieuwfeest een beetje tegen? Geen zorgen, doe het gewoon over. Met deze tips wordt elk feestje onvergetelijk.

1. Gympen
Een feestje is altijd een goede reden om alles uit de kast te halen. Glitterjurkje aan, smokey eye's en killer heels die zijn weerga niet kennen. Doen die pailletten en doen die nepwimpers, maar trek je gympen aan! Er is niemand die naar je schoenen kijkt en met pump zullen je voeten sowieso pijn doen. Plus, de volgende ochtend vind je gegarandeerd de complete nacht aan je schoenen geplakt. 

2. Het juiste drankje
Proosten op elkaars gezondheid en het leven is noodzakelijk én niks zo gezellig dan wat sprankeling aan de avond toevoegen dan met een glaasje bubbels. Het hoort erbij en kan pas echt goed met Frizini, de sprankelende wijn van Canei. Doe rustig aan en geniet van een drankje zoals deze met een laag percentage in alcohol én een smaak voor iedereen. Nip van je bruisende gekleurde drankje en zorg voor een goede bodem. Bitterballen doen wonderen.3. Timing is alles
Van het proosten tot het serveren van de hapjes. Houdt de klok in de gaten, zorg dat alles op rolletjes loopt en de gasten voorzien zijn van een gevuld glas bruisende Frizini. Niets zo lullig als miscommunicatie en gasten die te laat arriveren.

4.  Karaoke
Een goed feest is niks zonder een fijne sing-a-long en keihard meebleren met je favoriete tunes. Zorg voor genoeg attributen als feestbrillen, hoedjes en boa’s. Zoek op YouTube een paar nummers met lyrics en zorg dat je gouden keeltje gesmeerd is. Punt 2 zorgt ervoor dat je die hoge noten in alle karaoke klassiekers haalt. Helemaal leuk! Canei heeft een winactie lopen waarbij de flessen Frizini, Strawberry, Peach, Forest Fruit, Pear, Passion Fruit en Mango zijn voorzien van een nekhanger met een unieke code. Vul deze code hier in en maak kans op prijzen als een partypakket met feesthoedjes, ballonnen, slingers, boa en feestbril.

5. Hapjes 
Vanaf zes uur zit je met je goede gedrag en zorgvuldig gekozen outfit paraat. Je bent de hele avond en nacht in de weer en zoutjes, kaasjes, chips zijn onmisbaar om aan te knabbelen. Bitterballen en ander frituurwerk zijn lekker standaard, maar horen er wel bij. Bak ze zelf of haal ze gewoon. Kant-en-klare hapjes zijn gemakkelijk. Je hoeft echt niet alles zelf te gaan maken. Ook leuk zijn fortune cookies. Deel ze uit en bespreek wat erop staat. 

6. Voorspelling
Heb je al je vrienden en vriendinnen verzameld? Mooi. Deel pen en papier uit en laat iedereen een voorspelling doen voor elkaar. Bewaar de briefjes een jaar lang en open ze tijdens het volgende feestje om te kijken of het klopt!

7. Geniet
Het is niet elke dag feest dus geniet ervan. Haal alles uit de kast en ga ervoor met dit feestje! Geniet van hapjes, drankjes en datgene waar je in het nieuwe jaar mee gaat stoppen. Hul jezelf, anderen en je omgeving in glitter en zorg voor een knallend, onvergetelijk, bruisend en met name sprankelend feestje!

* Onder de 18 jaar geen alcohol

Deel dit artikel
Back to top