Winnen

Win een van de drie hartjes kettingen van Names4ever!

Het is altijd leuk om je hals te sieren met een mooie ketting, je pols te voorzien van een eyecatcher van een armband of om met een paar ornamenten je outfit af te maken. We zijn gek op deze versiersels en om onze liefde voor sieraden met je te delen hebben we een leuke winactie voor je. We mogen namelijk in samenwerking met Names4ever drie zilveren hartjes kettingen verloten!

Names4ever biedt verfijnde, elegante en persoonlijke sieraden. Waaronder fraaie bedelarmbanden, diverse soorten ringen en sierlijke naamkettingen. Ook biedt de webshop een hartjes ketting wat het perfecte sieraad is voor jezelf of voor een dierbare. Je kunt de ketting namelijk graveren met de naam van je geliefde of voorzien van een korte boodschap, wat zorgt voor een extra leuke persoonlijke touch. 

In samenwerking met Names4ever mag Fashionscene 3 zilveren hartjes kettingen verloten. Je mag je favoriete hartjes hanger uitzoeken en de naam van jezelf of iemand anders erop laten graveren. 

Wil je kans maken op een van de drie hartjes kettingen van Names4ever? Klik dan onder de foto op de like, share en win button en laat ons in een korte reactie weten waarom jij deze ketting wilt winnen. De actie loopt tot en met 18 januari 12:00 uur. We nemen die dag ook meteen contact met je op, dus houd je mailbox in de gaten! 

 

 

Deel dit artikel
Back to top