Fashion

Nikkie Plessen slaat Kate Moss aan de haak als gezicht voor NIKKIE

Het is een droom die uitkomt voor Nikkie Plessen. De Nederlandse ontwerpster heeft namelijk niemand minder dan DE Kate Moss weten te strikken als het gezicht voor haar label NIKKIE!

En dat is niet zomaar iets! Nikkie Plessen heeft behoorlijk haar best moeten doen om Kate Moss voor haar merk te scoren, zo vloog de blondine maar liefst vijf keer op en neer naar Londen om het beroemdste model ter wereld te strikken. Maar het is Nikkie gelukt want gisterenavond zat Kate Moss alvast front row tijdens de modeshow van Nikkie’s voorjaarcollectie en is ze het nieuwe gezicht van NIKKIE. “Tuurlijk er hing een prijskaartje aan”, zei Nikkie bij RTL Late night, maar wat de kosten waren, daar blijft de ontwerpster vaag over. Klik hier om het fragment te bekijken.

Op Instagram liet de trotse ontwerpster weten, onder een stijlvol kiekje van hun beiden: "FACE OF THE BRAND#NIKKIE #KATEMOSS Thank you my dear for coming to my #fashionshow as the new face of the brand! #international #faceofthebrand #BIGNEWS"

Kate Moss is voor Nikkie het ultieme stijlvoorbeeld. “Kate belichaamt zo goed wat ik wil uitstralen met mijn modelabel: ze is stoer en ster, maar tegelijkertijd ook vrouwelijk en sexy. Dat zij NIKKIE wil vertegenwoordigen als muze, is natuurlijk fantastisch.”

Het Britse supermodel was niet de enige ster van de avond. Nederlands topmodel Maartje Verhoef opende de show en ook Victoria’s Secret model Bregje Heinen liep voor NIKKIE.
 

Deel dit artikel
Back to top