Beauty

10x zo krijg je een natuurlijke glow zonder onder de zonnebank te gaan 

We willen allemaal dat ons zomerhuidje ook de decembermaand haalt, maar dat is vaak niet het geval. Om toch met een natuurlijke en gezonde winterglow te verschijnen, hebben we hier de oplossingen!

Naturally
#1 Laat je tanden bleken
Je zult verstelt staan wat wittere tanden kunnen betekenen voor de tint van je gezicht.

#2 Exfolieer je huid 
Een droge huid is al snel het gevolg van het koude weer en je zult het niet doorhebben maar een droge huid zorgt er weer voor dat je bleker lijkt. Daarom is het belangrijk om af en toe te scrubben en de dode huidcellen te verwijderen. 

#3 Blijf in beweging
Heel herkenbaar... De zomer is voorbij en het wordt steeds verleidelijker om het trainen in de sportschool over te slaan. Cliché maar blijf toch zoveel mogelijk bewegen. Zelfs een rondje wandelen helpt al. Daarnaast is de buitenlucht ook geweldig voor je huid! 

#4 Ga voor citroensap
Citroenen zitten vol vitamine C die pigmentvlekken kunnen verlichten en je huid een boost geven. Om dit product aan je beauty routine toe te voegen, kun je gemakkelijk je eigen scrub maken met 2 eetlepels bruine suikers, 1 eiwit en 1 theelepel citroensap. Laat het mengsel een paar minuten op je gezicht zitten en je zult meteen resultaat zien. 

#5 Appelazijn
Dit is het product voor een gebalanceerde huid: het voorkomt acne, age spots en het verwijdert toxinen. Mix de appelazijn met water en laat het twintig minuten op je gezicht zitten.

 

Bonjour Paris 🇫🇷 #roadtrip

Een foto die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op


Cosmetically
#1 Gebruik een BB-cream
Wanneer je niet wilt dat het eruit ziet alsof je veel make-up draagt, ga je voor dit product. De cream geeft toch nog even die ene oppepper die je wel kan gebruiken.

#2 Probeer primer
Als je voor een gehele dekking wilt gaan, probeer dan eens primer op te doen voordat je je foundation aanbrengt. Het zal ervoor zorgen dat je make-up langer blijft zitten!

#3 Ga voor een concealer
Om wallen en andere ‘plekjes’ te vervagen, gebruik je gewoon een goede concealer.

#4 Highlight je mooiste kenmerken
Breng highlighter aan op je jukbeenderen en wenkbrauwboog en je zult meteen een frisse uitstraling krijgen. Of ga voor de nieuwste manier om make-up aan te brengen namelijk: strobing, waarbij je niet alleen highlighter aanbrengt op de eerdergenoemde plekken, maar ook op je cupidoboog en op het puntje van je neus.

#5 Bronzer en self-tanner
En dan het laatste beetje hulp wat betreft een glowing skin. Het geheim om die extra kleur op je gezicht te krijgen, is een poeder bronzer of een goede self-tanner. Go, glow!

 

When I didn't have a fever yet 🤒 #TheBlondeSaladGoesToTheMountains #ItalianDays

Een foto die is geplaatst door Chiara Ferragni (@chiaraferragni) op

Deel dit artikel
Back to top