Fashion

Shop nu de garderobe van je favoriete blogger, vlogger of model uit de Marktplaats Goudmijn Collectie

Gisterenavond begaf Fashionscene zich samen met haar collega's van Girlscene en Ze naar de Vondelkerk waar de catwalkshow van de Markplaats Goudmijn Collectie plaats vond. Nadat wij op ons plekje front row plaats hadden genomen begon de presentatie onder hilarische begeleiding "Heerlijke vrouw!" van stylist en tv-ster Fred van Leer.

Het ene na het andere  hebberigmakende setje verscheen voor onze ogen op de catwalk. Gedragen door onder andere vlogger Monica Geuze, blogger Queen of Jetlags en model Nadia Palesa. Het leukste aan deze show is, is dat de influencers allemaal hun eigen outfitjes droegen waarop direct een bod kon uitbrengen via Markplaats.

Maar liefst 51 influencers doken voor Marktplaats in hun garderobe op zoek naar kleding die ze zelf niet meer dragen, maar die wel een tweede leven verdienen. Marktplaats deed een onderzoek waaruit bleek dan er in de kledingkast van mensen zo’n 20% aan kleding hangt wat niet meer gedragen wordt. Al deze ongebruikte kleding is geld waard.

Neem hier een kijkje naar alle items die verkocht worden door de leukste online influencers van Nederland. Bieden kan nog tot woensdag 7 december.

Deel dit artikel
Back to top