Fashion

& Other Stories sluit handen ineen met Wool And The Gang voor coole knitwear collectie

Wij steken onze liefde voor & Other Stories niet onder stoelen of banken en dat is niet voor niets. De collectie van de coole zus van H&M is origineel, op kwaliteit gebied super en ook nog eens affordable. Nu heeft & Other Stories haar handen ineen geslagen met het Britse knitwear merk Wool And The Gang.

Van truien tot sjaals en mutsen: er is voor ieder wat wils. Bijzonder in de collectie zijn de do-it-yourself knit kits. Dit zijn pakketten met alle materialen én een handleiding die je nodig hebt om zelf een item te breien. Tot de knit kits behoren ook sets waar je kinderkleding mee kan maken, iets wat tevens nieuw is voor & Other Stories.

“Samen met Wool and the Gang brachten we een eigentijdse co-lab collectie van garens tot leven. We voegden parels, gouden accessoires en prachtige design details toe aan tijdloze gebreide silhouetten. Het zijn stukken die je voor altijd zult koesteren”, aldus Carole Versaud, ontwerper van de & Other Stories ‘Paris Atelier’ collectie.

De prijzen van de collectie variëren van €25 voor een knit kit voor babysokken tot €65 voor de sjaals en €115 voor een sweater. De collectie is vanaf 1 december verkrijgbaar bij & Other Stories.




 

Deel dit artikel
Back to top